Sydänmerkki

Sydänmerkki kertoo tuotteen terveellisyydestä

Terveellinen ruokavalio pitää sisällään Sydänmerkki tuotteita, jotka ovat saaneet tämän kauniin merkin kertomaan, että kyseinen tuote on omasta ryhmästään se terveellisempi vaihtoehto. Se helpottaa arjessa parempien valintojen tekemistä ja ohjaa oikeaan suuntaan terveellisen ruokavalion saavuttamisessa. Se myös nopeuttaa kaupassa käyntiä, sillä ei tarvitse erikseen tutkia tuotteita, vaan voi vain etsiä merkin ja napata kyseisen tarvitsemansa tuotteen koriinsa. Hyödyntämällä merkkiä, on helppo parantaa omaa ruokavaliotaan ja ottaa askelia parantaakseen terveyttään. Sydänmerkki takaa tuotteesta sen, että rasva on hyvälaatuista ja suolan määrää on vähennetty. Jotkut tuoteryhmät vaativat myös kuidun määrän nostamista ja vastaavasti sokerin määrän laskemista.

Sydänmerkki ja Sydänmerkki tuotteet auttavat tekemään pieniä, mutta suuria valintoja esimerkiksi kovan, tyydyttyneen rasvan ja liiallisen suolan määrän aiheuttamia ongelmia vastaan koko perheen osalta.

Sydänmerkki opastaa terveellisiin ruoka-aineisiin

Sydänmerkki tuotteet

Sydänmerkillä varustettuja tuotteita on jo melkoisen merkittävä määrä tarjolla. Niitä löytyy kymmenestä elintarvikeryhmästä ja näissä on jo 50 tuoteryhmää. Pääryhmät ovat maitotuotteet, rasvat, kala ja liha, viljatuotteet, valmisruoat, mausteet ja kasvikset, hedelmät sekä marjat.

Kuinka näitä tuotteita sitten löytää? Kaupoissa on pitkälle yli tuhat erilaista tuotetta, joten valikoimaa riittää, eikä todellakaan tarvitse tyytyä mihinkään mihin ei halua. Monet kaupat ovatkin laittaneet hyllyihin hintalappulistaan merkin, joka helpottaa tuotteen huomaamista. Tuotteissa itsessään merkin paikka vaihtelee, joten kannattaakin pyöräyttää tuote ympäri, sillä se voi olla myös takapuolella.

Sydänmerkillisten tuotteiden käyttäminen

Sydänmerkki opastaa terveellisiin ruoka-aineisiin

Tuotteita voi käyttää aivan kuin kaikkia muitakin ja niitä varten löytyy myös aivan omia reseptejä. On melko helppoa luoda itse jostain mieluisasta reseptistä terveellisempi, korvaamalla tuotteita Sydänmerkillisillä, jolloin voi jatkaa herkullisesta ruoasta nautiskelua hyvillä mielin. Valmiissa Sydänmerkki resepteissä on tuotteet merkitty pienellä sydän symbolilla erikseen.

Sydänmerkkituotteiden käyttö edesauttaa sitä, ettei sepelvaltimotauti iskisi ja sydän pysyy terveenä ja vahvana. Kokonaisvaltaiseen terveyteen liittyvät myös muut elintavat, joita kannattaa tarkastella. Huonot tavat eivät kumoudu pelkillä merkin tuotteilla, vaikka ne auttavatkin merkittävästi eteenpäin terveyden tiellä. Riittävä liikunta on yksi tekijä, johon kannattaa aina kiinnittää myös huomiota.

Kiitos!

Kiitos teille, Nopeampi kasino! Apunne ja tukenne matkamme varrella on ollut korvaamatonta. Ilman tukeanne matkamme olisi ollut paljon kuoppaisempi.

Kiitos kuuluu kaikille naisille, jotka pitävät sydämistään huolta ja pyrkivät elämään terveellisesti. Sivustomme osoittaa kiitosta kiinnostuksesta aihettamme kohtaan.

Sydänmerkki ravintoloissa

Sydänmerkki löytyy myös ravintoloista, eikä terveyden vuoksi tarvitse jättää ulkona syömistä kokonaan väliin. Myös joissain kouluissa ja henkilöstöravintoloissa on tarjolla erikseen Sydänmerkki-ateria, jossa kaikki mahdolliset raaka-aineet ovat niitä terveellisempiä. Naisen sydän halajaa ja ansaitsee myös sitä ulkona syömisen pientä ylellisyyttä ja onneksi sekin on mahdollista toteuttaa hyvillä keinoin. Ympäri Suomea löytyy ravintoloita, joiden ruokalistassa komeilee kaunis punainen merkki vinkkaamassa siitä, mitä kannattaisi kokeilla.

Terveellinen ruokavalio ei välttämättä tarkoita sitä, että elämä muuttuu tylsäksi ja mitään hauskaa ei voi tehdä enää. Kaikkea voi nautiskella kohtuudella, kunhan pääpaino on terveellisyydessä ja hyvinvoinnissa. Ei ole väliä sillä mitä syöt joulun ja uuden vuoden välillä, vaan sillä, mitä pistelet lopun ajan vuodesta. Nauttia saa ja pitää, mutta sen voi tehdä myös järkevämmin keinoin.